NYREINSUFFICIENS

Dårlig nyre hos hunde.

SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) til hunde er en ideel diæt til alle stadier af kronisk nedsat nyrefunktion og nyresvigt.

Diæten er udviklet til:

At forsinke sygdommens videre udvikling og øge hundens chancer for overlevelse af nyresvigt på grund af et reduceret indhold af fosfor. EtSpecific CKD til hund med dårligt hjerte og nyresvigt reduceret indtag af fosfor forebygger et forhøjet indhold af fosfor i blodet. For meget fosfor i blodet vil betyde yderligere forringelse af nyrernes funktion.

At reducere “arbejdspresset” på nyrerne, fordi indholdet af protein er begrænset. Et reduceret indhold af protein er med til at begrænse produktionen af affaldsstoffer (urea), og dermed reduceres mængden af urea, som skal udskilles via nyrerne. Mindre mængder urea i blodet er også med til at mindske hundens følelse af kvalme og deraf følgende opkastninger, som der ofte forekommer ved nyresvigt hos hund.

At sikre at hunden får tilstrækkeligt mange essentielle aminosyrer (livsvigtige proteinbyggesten) ved at proteinerne i diæterne er af rigtig god kvalitet ogSpecifik CKW har høj biologisk værdi.

At modvirke forhøjet blodtryk på grund af et reduceret indhold af natrium.

At forsinke nyesvigtets videre udvikling. Helt at standse sygdommen er ikke muligt, men omega-3 fedtsyrerne er med til at forsinke sygdommens udvikling.

At forhindre mangel på vandopløselige vitaminer, som kan opstå, fordi dyret mister vitaminer via urinen. Indholdet af disse vitaminer er derfor øget i diæterne.

At forhindre spisevægring og vægttab ved hjælp af diæternes gode smag.

Detaljer

Proteinindholdet i SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) er reduceret for at reducere produktionen af protein metabolitter og derved nedsætte belastningen på nyrerne og for at begrænse uræmi ved nyresvigt. Ved at bruge protein af høj biologisk værdi tilfredsstilles patientens behov for essentielle aminosyrer, selv om proteinindholdet er reduceret.

Fosforindholdet i SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) er reduceret for at forebygge hyperfosfatæmi og modvirke yderligere nedsættelse af nyrefunktionen. Indholdet af omega-3 fedtsyrer er forhøjet (højest i CKW Kidney Support) for at nedsætte progressionen af nyreinsufficiensen hos nyrepatienter.

Den store velsmag af SPECIFIC™ CKD/CKW (Kidney Support) øger chancerne for, at behovet for ernæring dækkes, selv om kæledyret ikke har meget appetit.

Ingredienser:

Korn • Olie og fedtstoffer • Fisk og fiskeprodukter • Vegetabilsk proteinekstrakt • Hydrolyseret kyllingeprotein • Æg og ægprodukter • Mineraler • Mælk og mælkeprodukter • Cellulosepulver

NavnBeskrivelsePris
2,5 kg Specifik CKD (Kidney Support)Foder til hunde med nedsat nyrefunktion220,00
6,5 kg Specifik CKD (Kidney Support)Foder til hunde med nedsat nyrefunktion391,50
12,0 kg Specifik CKD (Kidney Support)Foder til hunde med nedsat nyrefunktion630,00
6 x 300 gr. Specifik CKW (Kidney Support) Vådfoder til hunde med nedsat nyrefunktion 144,00

FRAGFRI LEVERING AF SPECIFIK FODER.